0

Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www Fanaberia.com

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług Fanaberia Store Sp. z o.o. poprzez Serwis Fanaberia.com.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest Fanaberia Store Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Nowodworska 35/38, 03-133 Warszawa KRS: 0000767285 NIP: 5242879777 REGON: 382341185.
  2. Administrator nie udostępnia, ani nie przekazuje danych do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
  3. Inspektorem ochrony danych Fanaberia Stote Sp. z o.o. jest Pan Kamil Sztubecki dostępny pod adresem email: odo@fanaberia.com. Dane przetwarzane są na podstawie art. 6 ust. 1 lit. B ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. dalej RODO w celu obsługi i realizacji zamówień.
  4. Dane będą przechowywane w czasie niezbędnym do zrealizowania celu, maksymalnie przez okres 2 lat.
  5. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktami wykonawczymi i aktami prawa wspólnotowego.
  6. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  7. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób: poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”]; poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  8. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez Użytkownika.
  9. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.
  10. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  11. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  12. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  13. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis Fanaberia.com. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

Twój koszyk
Brak produktów w koszyku!
Suma
0,00 
Łącznie
0,00 
Kontynuuj zakupy
0